ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Κοινοτάρχης

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Το χωριό μας είναι μια αντανάκλαση της ιστορίας, των παραδόσεων μας και του ζεστού και φιλόξενου πνεύματος των ανθρώπων του. Η δέσμευσή μου είναι να συνεχίσω να εργάζομαι επιμελώς για τη βελτίωση της κοινότητάς μας, τη διασφάλιση της ασφάλειάς της και την παροχή ευκαιριών για ανάπτυξη.

Ο Νέστoρας Μιχαήλ γεννήθηκε στις στις 22 Νοεμβρίου 1972 στην Τερσεφάνου. Οι γονείς του, Βάσος και Θέκλα Μιχαήλ τον  έκαναν να εκτιμήσει τη σημασία της υπηρεσίας προς την κοινωνία και την πατρίδα. Την στρατιωτική του θητεία εκτέλεσε στις Ειδικές Δυνάμεις . Eίναι παντρεμένος με την Ευανθία Νικολάου και έχουν  αποκτήσει τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Κωνσταντίνο και τον Χρίστο.

Μετά από μια πορεία επαγγελματικής ανάπτυξης ίδρυσε  τη δική του επιχείρηση το 2003 που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα.

Μέσω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, απέκτησε πολύτιμη εμπειρία σε θέματα διοίκησης, οικονομικής διαχείρισης και υλοποίησης έργων.

Τον Δεκέμβριο του 2012 είχε εκλεγεί στο αξίωμα του Κοινοτάρχη Τερσεφάνου και το υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Η στήριξη και η αφοσίωση που βρίσκει στην οικογένειά του αποτελεί σημαντική πηγή έμπνευσης για την πολιτική του δράση και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.